”Lauraa on niin hauska katsoa, kun se on vaan niin fiilareissa tästä kaikesta. Tyykkätsä Tukholmasta?” irvaili kaverini Mikko useampaan otteeseen viime viikonlopun aikana.

No höh, entäs sitten? Kai tästä pitääkin olla!

Katso jos et usko.

Posted Image
Kevät. Se oli siellä jo.

Posted Image
Ainoa julkaisukelpoinen kuva perjantain after workistä. Tämä on eteläamerikkalaisesta Supper-ravintolasta. Oli ihanaa dipata leipää tuliseen gambas-liemeen, muun muassa. Sitten matka jatkui Cliff Barnesin parvelle tanssimaan.

Posted Image
Lauantain hiiiiidas aamupala tyttöjen kesken emäntämme ihanassa ruokailuhuoneessa… Ah! Uunituoreita sämpylöitä naapurin kivijalkapuodista…

Posted Image
…kostuketta unohtamatta! Keskustelu liikkui yllättäen lähinnä monarkiassa ja sen tulevaisuudessa.

Posted Image
Poppoo starttasi Barkarbyn outlettiin, mutta Hanna ja minä halusimme hengailla kaupungilla. Käyskentelimme Östermalmille. Ostin housut Sturegallerian MQ:lta. Jatkoimme Östermalmstorgetille, koska Hanna halusi shopata kenkiä Marziolla ja Nybrogatanin Jernsillä.

Posted Image
Kenkäkaupasta poistuimme – onnekseni – tyhjin käsin, mutta Åhlénsin kevätmuoti sai pauloihinsa, ja ostaa paukautin pari lohenpunaista yläosaa ja Hunkydoryn harmaat housut. Hanna yllätti itsensäkin vaaleanpunaisella jakulla.

Posted Image
Cafe Albertissa Birger Jarlsgatanilla pääsimme viimeinkin perehtymään päivän aiheisiin kera kardemummapullan ja skagentoastin!

Posted Image
Marc by Marc Jacobsilla on pitkästä aikaa erittäin kivoja laukkuja kevään valikoimissa. Monissa on hopeanväriset metalliosat – yesh – ja väritkin miellyttävät. Vielä kun saisi laukkubudjettiin vähän rahaa…

Posted Image
Hanna rakastui Marcin silkkihuiviin, mutta hinta oli yli 200 euroa, joten se sai jäädä vielä odottamaan. Kai… :)

Posted Image
Pieni rentoutumishetki ennen ravintolaan siirtymistä. Ja se oli todellakin kortteliravintola: matkaan saattoi lähteä ystäväni luota ilman takkia!

Posted Image
Menu liitutaululla. Jotenkin sympaattista. (VIelä sympaattisempaa, jos tarjoilijat olisivat todella kuunnelleet, mitä tilasimme ja tuoneet oikeita annoksia…)

Posted Image
Norjalaisia suolapedillä kypsennettyjä katkarapuja sekä aiolia.

Posted Image
Bavette, jota viisi kahdeksasta halusi – mutta vain kaksi sai!

Posted Image
”Lubb” on turskansukuinen kala, joka maistuu äyriäiselle. Piparjuuri päällä kruunasi.

Posted Image
Macaroni…

Posted Image
…ja myöhäisillan jälkkäri kämpillä. Mulle riitti tämä ja lähdin nukkumaan. Heräsin puoli kuudelta, kun Alanmies laitteli koneita kiinni. Rytmiryhmän ilta oli jatkunut perinteisesti gintonicien ja YouTube-klassikoiden kanssa. Kuulemma Kiinan riisinviljelyongelmakin oli tullut ratkaistua.

Posted Image
Ihmekö tuo, että mies kääntöi kylkeä, kun lähdin aamukävelylle vanhoille hoodeillemme (no, eräälle niistä) Norr Mälarstrandiin. Ljuva minnen!

Posted Image
Monesti miettiessäni Tukholmaa muistelen lenkkejä Kungsholmenin ympäri näissä maisemissa. Ja päässä soi Skansenilta tuttu ”Stockholm i mitt hjärta”! ”Det är så JÄVLA vackert”, samoi Hanna, kun talsimme tyttöjen kanssa paria tuntia myöhemmin kohti keskustaa.

Posted Image
”Arvaa, mikä biisi soi taas päässä?”

Posted Image
Berns Asiatiskan buffetti on ehkä parasta sunnuntaitekemistä Tukholmassa.

Posted Image
Class all the way!

Posted Image
Kymmenen metriä pitkästä jälkiruokapöydästä saimme täydellisen päätöksen Tukholman viikonlopulle.