Haluaisitko kaksi lippua MATKA-messuille? Tai hankkia sieltä seinällesi tuon otsikon kuvan? Ohjeet alla. Mutta ensin lyhyesti: Mistä tässä blogissa inspiroidutaan tänä vuonna?

Huhtikuussa Hanoi ja Halong Bay, Vietnam

Halong Bay. Kuva: Halongbay.info

Ainakin Vietnamista. Huhtikuussa kohteenani on Pohjois-Vietnamin Hanoi ja Unescon maailmanperintökohde, 3000:sta saaresta muodostuva Halong Bay. Saa nähdä, houkutteleeko kesällä viikoksi taas jokin Itä-Euroopan kohde, kuten Georgia, ja kuinka monta kertaa Tukholmassa tulee käytyä. Mutta ennen sitä, jo huomenna, kutsuu vanha kunnon Lontoo. Lähdemme yli kymmenen hengen tyttöporukalla juhlimaan Miss Mbmj:n pyöreitä vuosia. Matkassa on ainakin 12 pulloa samppanjaa!

New York, once again

Houston Street, New York
Houston Street, New York

Ja kun nyt synttäreihin päästiin, niin itsellänikin on tänä vuonna isot juhlat. Ja ne vietän mulle rakkaassa kaupungissa, eli New Yorkissa syyskuun alussa. Mikä parasta, mukaan lähtee liuta tärkeitä ihmisiä. Aion poksauttaa samppanjan pilvenpiirtäjän huipulla ja pitää kunnon bileet. Enää puuttuu party-paikka, joten jos vinkkejä löytyy, kerro ihmeessä.

Mutta ennen näitä isoja reissuja on siis vuorossa MATKA-messut. Kommentoi tätä blogipostausta (muista jättää sähköpostiosoitteesi!) su 15. tammikuuta mennessä, niin saatat pian olla lippujen onnellinen omistaja ja pääset hakemaan inspiraatiota Helsingin Messukeskuksesta 20. – 22. tammikuuta. Arvonta suoritetaan ma 16.1.

MATKA 2017 -vinkit

Lukijananin olet varmasti matkablogien ystävä, joten messuilla kannattaa osastojen ja ohjelman lisäksi tutustua Blogipaviljonkiin bloggareineen sekä Travel Bloggers Give Back -hyväntekeväisyystempaukseen ja valokuvanäyttelyyn. Näyttelyssä on toinen toistaan upeampia bloggareiden matkakuvia myynnissä, ja mukana on myös tuo tämän postauksen kansikuvani kehystettynä 50 x 70 cm koossa.

Kuva esiintyi jo viime postauksessani, ja kun siihen vielä liittyi omakohtainen tarina, päätin lähettää sen hyväntekeväisyystempaukseen. Ilokseni se valittiin 20 kehystettävän joukkoon. Ohessa vielä tarina:

”Otin kuvan marraskuussa 2016 Kaliforniassa Pacific Coast Highwaylla, matkalla San Franciscosta Los Angelesiin. Pysähdyin kuvaamaan Bixby Creek -siltaa, mutta tämä tuntemattomaksi jäänyt (ilmeisesti) ranskalainen pariskunta vei huomioni. Heillä oli selvästi elämänsä road trip meneillään – toisin kuin muut, he eivät kuvanneet siltaa vaan keskittyivät upeisiin Tyynenmeren tyrskyihin ja toisiinsa. Itse olin juuri eronnut pitkästä parisuhteesta, ja ehkäpä juuri siksi peittelemätön romantiikka sai minut pauloihinsa. Ehkä minäkin joskus vielä… Oli pakko ikuistaa tilanne. Harmittaa, etten kysynyt heidän yhteystietojaan.”

Tutustu kaikkiin bloggareiden myytäviin kuviin täällä. Kerrassaan upeita otoksia!

Toivottavasti törmätään MATKA-messuilla. Tule nykäisemään hihasta, jos tunnistat! 🙂