Tallinna on niin nähty – vai onko sittenkään? Olin äsken  kahden päivän kevätlomalla eteläisessä naapurissa, ja me valitsimme teemaksi välttää vanhaakaupunkia. On vaan liian helppoa jumia sinne kiertämään Kaubamajaa, Viru-keskusta ja istumaan oluella Raatihuoneentorilla. Wingmaninäni oli Ville (joka jälleen muuntuu Moskova-videolta tutuksi Vladimiriksi), ja tavoitteena oli käydä kylpylässä ja rentoutua. Mutta onko mahdollista viettää kaksi lomapäivää astumatta vanhaankaupunkiin?

Teen vielä isommat vinkkipostaukset Kalamajasta/Telliskivestä sekä Viimsistä, mutta videolla muutamia vinkkejä.

Video: kuinka välttää vanhakaupunki Tallinnassa

Otan tosi mielelläni palautetta vastaan. Video on vielä sen verran tuore väline, että kehittymistä riittää. Taisin inspiroitua PING Helsingistä, jossa olin content guruna kuuntelemassa mm. tubettajia. PINGin loistavasta sisällöstä ovat kertoneet tosi monet bloggaajat, esimerkiksi Kohteena maailman Rami. Samaan syssyyn innostuin myös Snapchatista, josta minut löytää @alannainen -nimellä.

Tämän videon tein kokonaan iPhone 6S:n iMoviella, siis kännykällä. Ihan kaikkia editoinnin hienouksia siitä ei löytynyt, mutta yllättävän paljon kuitenkin. Musa on baarimikon räppiä baarista, joka videon keskivaiheilla vilahtaa.